Presidentskifte, stipendieutdelning och inval av nya medlemmar
Vår president Björn Hansson ledde sitt sista mötet efter att ha varit president i två år. Han hälsade alla hjärtligt välkomna.
 
Fler bilder från evenemanget hittar du på hemsidan via länken BILDER
 
Det informerades om att man kan gå på sommarmöten med Burlövs klubbarna på Örestads GK. Tisdagar vid lunchtid.
Den 3/7 har vi nästa års första möte på Alnarp. Kom med rätt kläder, ett glatt humör, medhavd matkasse och dricka. Vi startar vid restaurangen.
 
Den 14/8 är det kräftskiva i LMM’s fina gård. Det blir som vanligt trevligt.
 
Astrid Wennberg Dicander och Kjell Randow hälsades välkomna som medlemmar i klubben. Båda fick kort berätta om sig själva som ett första steg att bli mer kända i klubben.
 
Joop Frigge fick utmärkelse för att vara den medlem som ökat sin närvaro mest jämfört med föregående år. Han förärades en flaska vi. Till på köpet vann han dessutom en flaska till i vinlotteriet.
 
Stefan Knutsson skickade runt funktionärslistan för Lomma hinderlopp.
 
Årets stipendiat är Erling Johnsson från BOJK, Bjärreds optimistjolleklubb.
 
Därefter vara det dags för presidentskifte. Björn avslutar efter 2 år som president och delade med sig av sina minnen. Bland annat Covid, en bra uppstart på livemötena efter covid, flytt Lamaroni, Lomma hinderlopp och att vi skänkt mycket pengar till Ukraina. Två händelserika år som han för alltid kommer att bära med sig. Björn lämnar över presidentskapet till Eva Netterlid.
 
En stolt och glad Eva tog emot presidentkedjan. Årets tema från Rotary International är ”Create hope in the world”. Ett tema som Eva tycker passer bra in på vad hon och vi i klubben står för. Vi är en bra klubb som gör viktiga saker. Det blir fokus på vaccinationsprogram som idag inte har det så lätt på grund av krig och oroshärdar. Eva ser gärna att vi fokuserar på att få in fler kvinnor i klubben. Det bör vi fundera på i alla kommittéer. Gärna 5 nya medlemmar varav minst 3 är kvinnor. Eva ser också gärna att vi har fler föreläsningar om Empowering Girls.
 
Sedan delade Eva ut en PHF och Past President nål till Björn och det stora kramkalaset ville inte ta slut.