Välkommen till Lomma hinderlopp 2021
 
Klockan 10:00 den 18 september går startskottet för Lomma hinderlopp 2021
 
Lomma-Bjärred Rotary Club i samarbete med Friskis&Svettis ser till att alla, kommunbor såväl som utombys, kommer att ha möjlighet att med mer eller mindre allvar förflytta sig ca 3 km mellan piren i Lomma hamn via fyrkantsdammen tillbaks till piren – med lite hinder på vägen.
 
En av Rotarys grundläggande funktioner att göra gott – på det internationella planet bl. a. utrotning av polio – och i närsamhället, här har vi ju redan handikapprampen på Lomma beach, och nu bygger vi vidare på förra årets succé Lomma hinderlopp.
 
Loppet kommer att gå längs stranden och runt badparkeringsplatsen.
 
Överskottet från loppet kommer oavkortat att gå till att göra livet lite lättare och roligare för de i Lomma kommun som behöver det mest. Till exempel kan det vara till åtgärder för att öka tillgängligheten för funktionshindrade, äldre som behöver miljöombyte eller ungdomsaktiviteter.
 
Det finns tre sätt att delta – individuellt, familjevis – max fem personer – eller lagvis – max fem personer. Deltagaravgiften är 250 kr individuell/500 kr familj. Du betalar samtidigt med anmälan antingen via swish eller till vårt bankgiro.
 
Om du vill veta mer och/eller anmäla dig så gör de det via loppets hemsida www.lommahinderlopp.se. Där finns det länkar till anmälningsformulären. 

Det finns också möjlighet att bli sponsor till loppet. Här finns det olika former att bli sponsor. Se loppets hemsida eller ladda ner broschyr här.