Online Registration
maj
Webbmöte

Vi fortsätter med klubbens digitala veckomöten. I takt med att vi ansluter oss till mötet kommer Jörgen att slussa in oss till "digitala bord" där vi i mindre grupper får ett större utbyte av minglet.
Tidsschemat är följande:
17:30 - 18:05 Mingeltid
18:05 - 18:15 Välkommen, information och inledning av vår president Rikard
18:15 - 19:00 Föredrag
19:00             Avslutning av mötet

Använd denna länk vid uppkopplingen

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Här kommer en länk till mötet

Styrelsen har beslutat ta ut en deltagaravgift på 20 kronor för klubbens digitala föredrag. Pengarna går oavkortat till klubbens hjälpverksamhet. För att hålla nere transaktionsavgifterna - swisha gärna för flera föredrag samtidigt. Klubbens swishkonto är: 123 085 61 95. Deltagaravgiften gäller inte för gäster.

Föredrag: 18000 sjömil med Nausica

Föredragshållare: Anders Thornblad

Smaka på en annorlunda livsstil och följ med på en drygt 2 år lång familjeresa över haven.

Vi korsar Atlanten två gånger, väljer att segla insidan av Biscaya, vi ger oss in i flera djungelfloder, säsongar i Karibien och besöker Sydamerikas Colombia och Panama innan vi vänder norrut mot USA och österut mot Azorerna. Hemma igen och båten ligger förtöjd i Lomma hamn.

Välkomna önskar

Linnéa, Anders, Tilda och Agnes Thornblad