Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
 
18
nov
2019
Lomma-Bjärred
SAP Experience center
Lautrupsgade 11
Köpenhamn,  2100
Denmark

Avresa från Circle K i Lomma 14.15 den 18 november, några bilar går från Bjärred, skicka mail till sven@sqlsystems om du vill åka från Bjärred.

Besöket utförs tillsammans med vår Danska vänklubb Kongens Lyngby.

SAP Experience Center i Köpenhamn är det första i sitt slag i Norden. Här visar man vilka utmaningar företag står inför i dag och exempel på lösningar inom IoT (Internet of Things, dvs uppkopplade utrustningar), bland mycket annat. Här får man en försmak av vad som kommer att hända inom området Digitalisering inom de närmaste åren. Något som berör alla företag. Man visar även ett antal praktiska exempel på olika
tillämpningar.

SAP har över 300.000 kunder i 190 länder och är ett av världens största mjukvaruföretag. Exempel i Sverige och Danmark på kunder är Volvo, Ericsson, Tetra Pak, Vattenfall, E.ON, Dong, Maersk, Vestas, Unilever, Danfoss och Arla.

Kostnad för transport och macka med vatten och kaffe/te är 250 kr. Det finns också möjlighet att köpa öl och vin på plats. Vi kommer att åka bil till Köpenhamn.

Anmälan görs genom att fylla i mail och om man kan köra i bifogade lista, alternativt skicka ett mail till sven@sqlsystems.se samt betala in 250 kr till swish 070-664 2071 Sven Ferdinandsson. De som anmäler sig som bilförare får ersättning för bropass- och milkostnad. Anmälan är bindande och är öppen fram till och med måndag den 11 november.