Bjärehovskolans matsal
Lingvägen 17
Bjärred,  23734

Se anmälningsinformation efter föredragspresentationen.

Föredragspresentation

Leif Josefsson, fd Vice Vd i Sydkraft(numera Eon) och fd styrelseordförande i Barsebäck Kraft AB och OKG (Oskarshamnsverkets kraftgrupp).

Ett kåseri om kärnkraftens utveckling och avveckling i Sverige och påverkan på politik och ekonomi.
Hur blir det med Ringhals och de övriga återstående reaktorerna i Sverige?
Vad är 4:e generationens kärnkraftverk?
Hur mycket el behöver vi i framtiden, och var skall vi få den ifrån?

Anmälan/information

Rotarianer och gäster är välkomna. Mötet kommer att vara ett fysiskt möte i Bjärehovskolans matsal. Deltagande sker beaktande FHMs anvisningar. Dukning kommer att ske luftigt för att förebygga smittspridning. Mat kommer att levereras från Långa längan portionsvis. Eftersom leveransen sker portionsvis blir det en tallrik med kalla rätter. Dryck och kaffe med kaka ingår. För detta tar klubben ut en avgift på 150 kronor som ska betalas till klubbens swishkonto 123 085 61 95 i samband med anmälan.
Eftersom vi behöver veta hur många portioner som ska beställas är det obligatoriskt att anmäla sig om man vill delta på plats. Sista anmälningsdatum är preliminärt satt till den 18 november.

Det kommer också att bli möjligt att se föredraget via webb. För att delta digitalt behövs ingen anmälan. Den digitala sändningen planeras starta 18:00.
Använd denna länk vid uppkopplingen

Här kommer en länk till den digitala mötesplatsen

Styrelsen har beslutat ta ut en deltagaravgift på 20 kronor för klubbens digitala föredrag. Pengarna går oavkortat till klubbens hjälpverksamhet. För att hålla nere transaktionsavgifterna - swisha gärna för flera föredrag samtidigt. Klubbens swishkonto är: 123 085 61 95. Deltagaravgiften för det digitala föredraget gäller inte för gäster.