Online Registration
Långa Längan
Bjersundsvägen 35
Bjärred,  23736

Det är dags för Lomma-Bjärred Rotaryklubbs 30-års jubileum.

Klubben startade 1991 och i maj 1991 hölls klubbens Charterfest, Charterpresident var Gert Berglund, som tillsammans med dåvarande kommunfullmäktiges ordförande Thore Månsson, båda tidigare medlemmar i Burlöv-Karstorps Rotaryklubb, startade klubben, med visst motstånd från Lundaklubbarna, som ansåg Lomma och Bjärred som deras upptagsområde. Thore Månsson blev klubbens andre president. Bland klubbens medlemmar som fanns med redan då märks Claes Andersson, Christer Clemensson, Carl-Gustav Gejde, Claes Hedlund, Arvid Lysell, Bernt Löfqvist, Jörgen Mårtensson och Carl-Gustaf Olofsson.

Du och din partner är inbjudna till denna jubileumsfest.

Vi träffas på Långa Längan kl 18.00 den 20 maj och avnjuter en buffe med allehanda godsaker.

Till detta serveras vin, öl eller alkoholfritt alternativ. Allt till det facila priset av 350 kr per person (klubben sponsrar med ungefär lika mycket).

Önskas avec till kaffet finns det att köpa i baren.

Har vi tur dyker det upp lite underhållning under kvällens lopp.

Anmälan måste ske senast söndagen den 15 maj, anmäl samtidigt eventuella allergier och eventuell vegetarisk kost.

Kontakter vid förfrågningar

Eva Netterlid ch Sven Ferdinandsson