Contact: Rune Wikman
maj
Söderströms Automobiler
Meddelas efter anmälan

Familjen Söderström, ägare till Förenade Bil-gruppen, har skapat en fantastisk samling med automobiler. Mindre kända märken som Marmon, Hupmobile och Brennabor finns i familjens helt privata museum tillsammans med mer kända märken som Bugatti, BMW, Bentley och Rolls-Royce.

Förenade Bil Aktiebolaget i Malmö grundades 1921 och är ett av landets äldsta bilföretag med fler än trettio olika bilagenturer i företagets spännande hundraåriga historia.

Nu bjuds Lomma-Bjärred Rotary Club att få tillbringa en stund med historisk information och guidad visning i salongerna bland de många klenoderna. Efter visningen bjuds på räksmörgås med dryck samt kaffe.

Entrékostnad är 150 kr per person, inklusive kaffefika. Kostnad för räksmörgås eller motsvarande tillkommer.  Beräkna ca två timmar för besöket. Museet finns i Malmö östra hamnområde. Adress meddelas vid anmälan.