Online Registration
  • Anmälan till detta evenemang är stängd.
29
nov
2022
Lomma-Bjärred
Lund C
Bangatan 1
Lund,
Sweden

Istället för ordinarie veckomöte ska vi tillsammans med vår vänklubb, Kongens Lyngby Rotary Klub, besöka European Spallation Source (ESS) den 29 november. Inbjudan går ut tidigt eftersom senaste anmälningsdag är den 15 november.

Här får ni ett unikt tillfälle till kunskapsinhämtning av ett framtida unikt utvecklingsprojekt där Sverige och Danmark är värdländer och är samtidigt ett sätt att öka erfarenhetsutbytet mellan våra klubbar.

Vi har bjudit in Kgs. Lyngby RK till detta unika arrangemang som innehåller en busstur med en presentation av ESS anläggningen. Vi kommer att möta våra danska vänner på Lund C kl 14.20 för att därefter promenera bort till Clementstorget där vi tar spårvagnen upp till Brunnshög (önskan från danskarna).

Besöket på ESS är mellan 15:00 och 16:00 och kan tyckas tidigt men vi behöver dagsljus för att kunna genomföra visningen. Efter presentationen av ESS kör bussen oss till M.E.A.T., en restaurang i centrala Lund där vi smörjer kråset och minglar.

Förbered er gärna på https://europeanspallationsource.se/about.

Avgiften för den avslutande middagen är något högre än normalt, 260 kronor, baserat på det prisläge som gäller i Lund vid den tidpunkten på dygnet.

Rotarianer från andra klubbar och gäster är också välkomna till klubbens veckomöten med föredrag. Anmälan och avgifter enligt samma villkor som för medlemmar.