Föredrag av Magnus Ydmark - Kommundirektör i Lomma
President Björn Hansson öppnade mötet och hälsade alla hjärtligt välkomna. Speciellt välkommen var kvällens föredragshållare Magnus Ydmark, kommundirektör i Lomma kommun.
 
Björn informerade om att det den 26/4 är nytt AfterWork på Lamaroni. Överskottet och lite till går till våra vänner i Ukraina. Full uppslutning vill vi ha och ta med respektive, grannar och vänner.
 
Därefter fick Hans Persson fortsätta sin 3-minutare med ytterligare 10 minuter om sin livsresa. Spännande historia att få lyssna till. Sätt er gärna med Hans och ställ fler frågor.
 
Sedan var det dags för Magnus Ydmark. Magnus är sedan 6 månader kommundirektör i vår kommun. Ny på jobbet kan man säga och smekmånaderna har ju med råge passerats så nu gäller det att få organisationen att utvecklas. 1.500 anställda i Lomma kommun varav 70 är chefer.  
Magnus tre stora utmaningar är Kompetensförsörjning, Demografi och Klimatet. Vem är framtidens medarbetare? Hur ser framtidens arbetssätt ut? Och att klimatet är en utmaning är ju ett understatement.
Ska bli spännande att följa hur man främjar nytänkande, förändringsledning, öppenhet, medskapande och verksamhetsutveckling. Vi önskar lycka till.